معماری
خانه / علم سلامت / با مصرف سیب کاهش خطر ابتلا به 5 نوع سرطان
easy-apple-recipes-for-fall

با مصرف سیب کاهش خطر ابتلا به 5 نوع سرطان

روزنامه دیلی میل، محققان دانشگاه ‘پروجا’ در ایتالیا با بررسی 40 مطالعه متوجه شدند که بیشترین فواید مصرف سیب در کاهش خطر ابتلا به سرطان های معده و مری است، به طوری که برخی داده ها نشان می دهند که مصرف سیب خطر ابتلا به این سرطان ها را تقریبا به نصف کاهش می دهد.

easy-apple-recipes-for-fall

بر اساس نتایج این تحقیق، میزان ابتلا به تومور ریه در میان طرفداران سیب حدود 25 درصد کمتر بود و ابتلا به سرطان سینه در میان این افراد به یک پنجم کاهش می یابذ.
نتایج این مطالعه که در مجله Public Health Nutrition منتشر شد، نشان داد که میزان ابتلا به سرطان در افرادی که بیشترین تعداد سیب را مصرف می کردند در قیاس با افرادی که کمترین تعداد سیب را مصرف می کردند، به اندازه قابل توجهی کمتر بود.
سیب مملو از ترکیباتی به نام فلاونوئیدها است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

درباره ی hamed

همچنین ببینید

ساخت سازه ای گنبدی قابل مقاومت در زلزله و طوفان

ساخت سازه ای گنبدی قابل مقاومت در زلزله و طوفان

محققان اروپایی موفق به ساخت سازه گنبدی شکلی شده‌اند که علاوه بر زیبایی و تطابق …

بهترین راهکار کنترل تب کودکان

بهترین راهکار کنترل تب کودکان

جه حرارت طبیعی بدن در صورت اندازه گیری آن از راه دهان، 37 درجه سانتی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*